За съжаление не намерихме нито една оферта по зададените от вас критерии :(

Известявай ме за нови оферти по тези филтри!

Виж най-популярните ни хотели в Амуляни

Амуляни, Гърция

На почивка в Амулиани – новата лятна мечта

Амулиани е единственият остров в Халкидики с постоянно население, което е не повече от 700 души. Независимо от малките му размери, туристическата инфраструктура на острова е доста добре развита. На територията му можете да откриете разпръснати симпатични къщи за гости, къмпинги и хотели, като най-голяма част от тях са концентрирани в село Амулиани. Там можете да откриете няколко малки кафенета, магазинчета, таверни и плажни барове.

На плаж в Амулиани – за очарователни летни дни

Островът е перфектното място за отдих и пълноценна почивка край морето. Крайбрежието му е предимно пясъчно, като има и скални отсечки. Амулиани е дом на едни от най-красивите плажове в Гърция.

Най-известният от тях е Аликес, който омайва посетителите с кристална, чиста и синя вода с меко пясъчно дъно и обширен плаж със златист пясък с плажно заведение и възможност за наемане на лодка за разходка. Алиекс предоставя перфектните условия за почивка край брега и създаване на свежи и красиви летни спомени.

В съседните островчета са разположени още няколко плажа, до които се достига с организирана екскурзия с лодка или с корабчета, чийто маршрут обхваща Урануполис и Атон. Амулиани е идеалната дестинация за  почитателите къмпинга и обичат водните спортове като гмуркане и плаване с каяци по ненаселените малки късчета земя.

Къде да отседнем в Амулиани?

Настаняването на острова зависи преди всичко от вашите индивидуални предпочитания и виждания за приятно прекарана ваканция. Младежките къмпинги в Аликес и селцето Амулиани са подходящи за тези, които предпочитат по-шумните, изпълнени с живот и активности места. Там партитата продължават до сутринта, под звуците на приятна музика и много настроение.

Ако сте фенове на по-спокойната почивка, можете да отседнете в някои от хотелите или къщите за гости, разположени край брега на селцето, където тишината и очарованието на прекрасната гледка ще ви завладеят изцяло и ще ви помогнат да се отпуснете и да се насладите на свободното си време.

Амулиани е прекрасно „бутиково“ преживяване, за което ще си спомняте дълго време. Красивото малко островче е чудесно място за отдих и почивка само на ръка разстояние от България, което ще ви потопи в тотално различна атмосфера и ще ви дари с много нови летни емоции.

Независимо дали търсите спокойствие или искате да се забавлявате шумно, Амулиани може да ви предложи чудесни възможности, благодарение на които вашата ваканция ще се превърне в едно запомнящо се преживяване.

Популярни дестинaции в Амуляни, Гърция:

Нагоре