За партньори

Повече за TravelPortal.bg

TravelPortal.bg залага на амбицията да бъде най-големият агрегатор на туристически оферти и промоции на българския пазар. Световната статистика сочи, че в последните няколко години най-бързо развиващият се пазар е туристическият. Това е причината да насочим всички свои ресурси в помощ на потребителите. Включвайки вашето предложение в TravelPortal.bg, вие прибавяте още един ефективен и мощен маркетингов канал за реклама. Сайтът бързо набира популярност заради големия обхват дестинации, доброто сегментиране и не на последно място - интуитивна навигация.

Увеличете продажбите си

За нашия агрегатор ние използваме Machine Learning и специално разработена система за изкуствен интелект. Заложените в тях аналитични модели позволяват да изследваме потребителското поведение, а това ни дава възможност да показваме на потребителите си най-подходящите оферти, съобразени с индивидуалните им предпочитания за ваканция, почивка, екзотично пътуване или екскурзия. Така ние гаранираме, че вашите оферти ще бъдат приоритетно показвани на потенциални клиенти, проявяващи интерес точно към тях. Показвайки на потребителите онова, което търсят, респектвно увеличаваме броя конверсии на вашите кликове или казано иначе - гарантираме увеличаване на продажбите ви.

Как да се включите

Начините за включване в нашия портал са разделени според вашите технически възможности и предпочитания.

Най-лесният начин за Вас е да ни предоставите XML файл с оферите Ви и ние автоматично да подържаме в наличност активните предложения. За ваше удобство по-долу ще намерите примерна форма на такъв XML файл. Ако имате вече разработен подобен файл за друг сайт агрегатор, може да ни го предоставите без притеснение, защото нашата система е разработена така, че да го разпознае и без проблем ще работи с него. Ако подържате голяма наличност от оферти, които често обновявате, този вариант е най-подходящият за вас. В този случай ви препоръчваме да се включите с вариант на плащане на CPC (Cost Per Click), фиксирана месечна такса за определен брой активни оферти или афилейт. Изборът е ваш!

	
	<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
	<catalog>
	  <item>
	    <id>123456</id>
	    <categories>Екскурзии, Ранни записвания, Ски</categories>
	    <title><![CDATA[ Нощувка на база All inclusive в Ikos Olivia ]]></title>
	    <image>http://domain.bg/images/photo-1.jpeg</image>
	    <url>http://domain.bg/link-kum-ofertata</url>
	    <description> <![CDATA[ Описание ]]> </description>
	    <terms> <![CDATA[ Условия ]]> </terms>
	    <new_price>15.99</new_price>
	    <old_price>23.52</old_price>
	    <end>2012-03-27 14:23:14</end>
	  </item>
	</catalog>
	

Заявка за включване

Моля попълнете заявката за включване и ние ще се свържем с вас за да уточним детайлите по вашето включване.


Нагоре