Нова година в НОВИ САД! Транспорт + 3 нощувки със закуски в хотел Хотел 2* + Празнична новогодишна вечеря с неограничени напитки + Туристическа програма в Белград, Нови Сад и Сремски Карловци САМО за 369 лв.

Изтекла
Нова година в НОВИ САД! Транспорт + 3 нощувки със закуски в хотел Хотел 2* + Празнична новогодишна вечеря с неограничени напитки + Туристическа програма в Белград, Нови Сад и Сремски Карловци САМО за 369 лв.

Акценти

 • Дестинация:
 • Транспорт:
  Автобус
 • Настаняване:
  Нощувка със закуска и вечеря
 • Валидна през:
  Януари и Декември
 • Цената е за:
  3 нощувки

Подробности за офертата

Една програма, събрала в себе си културната столица на Сърбия - незабравимият Нови Сад, космополотната столица Белград, аристократичния център на Войводина - Суботица и меката на меда, виното и гостоприемството на брега на Дунава - Сремски Карловци.
Тук се срещат великолепието на Хабсбургската империя, романтиката на Петроварадинската крепост с нейните дюкянчета, ателиета и улични артисти, революционният дух на Светозар Милетич, артистичното сърце, който сякаш се предава през поколенията и разбира се, веселият сръбски нрав!
Посрещнете Новата 2020 г. с този пъстър водовъртеж от емоции, който ще Ви остави развълнувани и завинаги свързани с красотата на най-забележителната част на Сърбия.

Маршрут:  София - Белград - Нови Сад - Суботица - Сремски Карловци - Смедерево - София

Период на пътуване: 29.12.2019 - 01.01.2020 г.
За ранни записвания до 15.10.2019 г.
Транспорт + 3 нощувки със закуски в Hotel 2* + Празнична новогодишна вечеря + Туристическа програма - 369 лв.


Цената включва:
 • транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания
 • 3 нощувки със закуски в хотел 2*+ в Нови Сад
 • празнична Новогодишна вечеря с богато меню, жива музика и неограничено количество местни напитки
 • туристическа програма в Белград
 • туристическа програма в Нови Сад
 • посещение на Сремски Карловци
 • посещение на Смедерево
 • екскурзоводско обслужване по целия маршрут

Цената не включва:
 • входни такси по програмата
 • разходи от личен характер
 • доплащане за единична стая - 90 лв.
 • вечеря на 29.12.2019 в сръбски ресторант по меню без включени напитки - около 14 евро, осъществява се при минимум 25 записани туристи, заявява се в офис на агенцията
 • целодневна екскурзия до Суботица - 40 лв., включва транспорт до Суботица, туристическа програма в градовете, не включва входни такси, осъществява се при минимум 25 записани туристи, заплаща се в офис на агенцията
 • доплащане за медицинска застраховка с покритие 5 000 евро за лица до 69 г. - 1 лв. на човек на ден
 • доплащане за мед. застраховка с покритие 5 000 евро за лица от 69 г. до 85 г.- по 2.50 лв. на човек на ден
 • лица над 85 години не се застраховат и ТО не носи отговорност при настъпване на застрахователно събитие


Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:30 до 18:00 часа.

ПРОГРАМА

1-ви ден:
Отпътуване от гр. София, площад "Руски паметник", от страната на пощата, в 06:00 ч.
Пътува се по маршрут София - Калотина - Ниш - Белград – Нови Сад (490 км).
Посещение на Белград. Панорамна  обиколка на града – Църквата „Св.Сава” - най-големият православен храм на Балканите, катедрала на Сръбската православна църква;
„Пристанището” , „Площада на републиката” със статуята на княз Михайло, eлитният белградски квартал „Дедине” – къщата на Йосип Тито и Цеца Величкович ;
Стадион Црвена звезда, побиращ над 100 000 зрители, наричат го „Сръбска Маракана”;
Улица „Княз Михайло“ – най-известната и оживена улица в града;
крепостта „Крепостта Калемегдан”- основана между 13 в. и 19 в., елемент от „визитната картичка” на Белград.
Свободно време.
Отпътуване към Нови Сад.
Настаняване в хотел 2*+ в Нови Сад, периферно разположен
По желание, с допълнително заплащане, вечеря в традиционен сръбски ресторант по меню без включени напитки и с традиционна за област Войводина жива музика /включва трансфер до ресторанта с автобуса/.
2-ри ден:
Закуска.
Туристическа програма в Нови Сад.
Поради близостта си до Унгария и Будапеща, Нови Сад има подчертано европейски вид: прекрасен стар център, готическа катедрала, посветена на Дева Мария, и една от най- красивите крепости в Европа - Петроварадинската крепост. Разглеждане на Стария град, Кметството от 1895 г. - точно копие на сградата на кметството в Грац, Синагогата, площадът на Свободата, паметника на Светозар Милетич - важен просветен, културен и революционен деец и кмет на Нови Сад през 19 в.
Свободно време за самостоятелно разглеждане на града.
Отпътуване към Сремски Карловци - историческо градче със запазена архитектура на брега на десния бряг на Дунав с множество старинни сгради, които заради своята архитектурна и художествена стойност, имат особено място в културната история на сърбите.
Завръщане в Нови Сад.
Нощувка.
3-ти ден:
Закуска.
Свободно време в Нови Сад или по желание, целодневна екскурзия до Суботица и винарна Вински двор.
Отпътуване за Суботица - градът на Сецесион, както го наричат сърбите. Сецесион - стилът на разцъфналите по фасадите на сградите слънчогледи, на ефирните красиви фризове, на бяло-златните дантелени орнаменти, намира своето място в архитектурата на този забележителен сръбски град - картинка от детска книжка, под ореола на Войводинския зимен пейзаж. Туристическа програма в града.
Завръщане в Нови Сад.
Подготовка за Новогодишната вечер.
Празнична Новогодишна вечеря в сръбски ресторант с жива музика, с едни от най-известните бендове в Нови Сад, изпълняващи съвременна музика, с голям опит в организацията и изпълението на подобни програми и мероприятия. Богато меню, включващо разнообразни студени и топли предястия, няколко вида салати, основни ястия и десерти, и неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки. Новогодишната вечеря се сервира по меню.
Нощувка.
4-ти ден:
Късна закуска.
Отпътуване за Смедерево - втората средновековна сръбска столица. На мястото, където река Езава се влива в Дунав, по това време е издигната една от най-големите дунавски и европейски крепости за времето си - Смедеревската крепост (по образец на Константинопол). Тя е изградена във византийски стил. Има форма на неправилен триъгълник, увенчан с 25 кули. 
AC

Офертата се предлага от

Lapni.bg

Дестинации включени в офертата

Сърбия

53 оферти

Подобни оферти

Нагоре