5-дневна екскурзия до Братислава - Прага - Дрезден + 3 нощувки със закуски, водач, транспорт и посещение на аутлет шопинг градчето Парндорф на цени от 299 лв.

Изтекла
5-дневна екскурзия до Братислава - Прага - Дрезден + 3 нощувки със закуски, водач, транспорт и посещение на аутлет шопинг градчето Парндорф на цени от 299 лв.

Акценти

 • Дестинация:
 • Транспорт:
  Автобус
 • Настаняване:
  Нощувка и закуска
 • Валидна през:
  Юли и Септември
 • Цената е за:
  3 нощувки

Подробности за офертата

ПРОГРАМА ЕКСКУРЗИЯ
Братислава - Прага - Дрезден

5 дни – 3 нощувки

1 ДЕН –
Отпътуване от Варна, Бургас /ул. Булаир/ по маршрут Сливен – Ямбол - Стара Загора – Пловдив – Пазарджик - София /ст.Васил Левски/- БелградБудапеща - Братислава ( Словакия). 

2 ДЕН 
Пристигане в Братислава. Братислава е гостоприемна и същевременно впечатляваща с внушителния замък Братиславски Храд, катедралата "Свети Мартин" и кокетните улички на Стария Град. По желание и срещу допълнително заплащане - пешеходна разходка в старата част на града: Старата сграда на кметството - една от най-старите каменни здания в Братислава и най-старото кметство в Словакия. Завършена е през XV век в готически стил. Фонтана на Стара Радница, Михалската порта, Катедралата"Свети Мартин". Отпътуване за Прага. Настаняване. Нощувка.

3 ДЕН 
Закуска /10:00– 10.30/. По желание и сещу доплащане - пешеходна обиколка на Прага с екскурзовод на български език (продължителност 4 часа) - разглеждане на Пражки Храд и всичките му дворове, Храдчадске намести (площад) с Архиепископския дворец, Шварценбергския дворец и невероятен изглед над Прага, катедралата "Св. Вит" с разглеждане на интериора, базиликата "Св. Иржи", Старият кралски дворец, Златната уличка, Черната кула;
слизане към Мала Страна;
разходка из Мала Страна и Кампа и по прочутия Карлов мост. Кривите средновековни улички на Старе Место (Стария град) водят до Стария градски площад с Тинския храм, църквата "Свети Микулаш" и паметника на Ян Хус в центъра на площада, Кметството и един от символите на Прага - световноизвестния Астрономически часовник от 15в;
Унгелт – най-старата митница на града, Прашна брана (Барутната кула), великолепния Пражки общински дом, Карловия Университет /най-стария в Централна Европа/ и театърът, посрещал самия Моцарт са сред забележителностите на път за Вацлавске намести и Националния музей. Разходка по Вацлавския площад – център на търговския, обществен и културен живот на Прага. Свободно време. По желание и предварителна заявка - вечеря в традиционна Пражка  пивоварна, произвеждаща собствена бира. Нощувка.

4 ДЕН 
Закуска. Туристическа програма по желание: свободно време в Прага или в 09:00ч /срещу допълнително заплащане/ целодневна екскурзия до Дрезден - главен град на свободната немска държава Саксония, намиращ се в долината на река Елба. Град с две лица: от едната страна на река Елба е старият град, с всичко, което е оцеляло или е възстановено след Втората световна война, а на отсрещния бряг е новата, която не е толкова нова, колкото звучи, защото получава името си след опустошителния пожар през 1685г. Туристическа програма в града: Цвингера, Земперопер, Катедралата, Фрауенкирхе. Възможност за самостоятелно посещение на Дрезденската галерия, помещаваща се в Цвингера.  Свободно време. Връщане в хотела в Прага. Нощувка.

5 ДЕН
Закуска. Отпътуване. Посещение на аутлет шопинг - градчето Парндорф - 150 магазина за маркови стоки на изгодни цени, кафета, ресторанти. Вечерта - отпътуване за България.

Условия на офертата

Дати на екскурзията: 06.07, 03.09, 06.09, 21.09.2019г.

Ваучерът важи за: 5-дневна екскурзия до Братислава - Прага - Дрезден за 299 лв.
Стойност на ваучера: 30 лв. Доплащане в агенцията: 269 лв.

Цената включва:
• 3 нощувки със закуски  в хотел 2/3*  в Прага - настаняването е в двойна или тройна стая при пълна заетост;

• Водач представител на фирмата по време на целия маршрут;

• Транспорт с комфортен туристически автобус /климатик, мини бар, кафе машина, видео система/;
 
• Гранични, пътни и магистрални такси;
 
• Посещение на аутлет шопинг - градчето Парндорф

Цената не включва:
• Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина“ - 2 € на човек на ден;

• Екскурзоводска програма в Братислава, включваща пешеходна обиколка на града с професионален местен екскурзовод на български език -10 €;

• Екскурзоводска програма в Прага, включваща пешеходен тур на града с местен екскурзовод на български език – 15 €;

• Разходка с корабче по р. Вълтава - 18 €
• Целодневна екскурзия до град Дрезден  с  професионален екскурзовод  на български език – 25 €;

• Градски такси – 6 евро /задължително доплащане/;

• Доплащане за самостоятелна стая;

• Доплащане за избор на места или предни седалки – 30 лв на човек.

                         ***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

ВАЖНО: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон: 0895 523 838 или 0895 523 845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!

Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

Офертата се предлага от

TopOfertite.com

Подобни оферти

Нагоре