За съжаление не намерихме нито една оферта по зададените от вас критерии :(

Известявай ме за нови оферти по тези филтри!

Виж най-популярните ни хотели в Швейцарски Алпи

Швейцарски Алпи, Швейцария

Швейцарските Алпи – зимната магия на планината

Феновете на планината и спортовете определено няма да скучаят в Швейцарските Алпи.  Ски сезонът там продължава в месеците от ноември до април и предлага широки и първокласни писти с перфектна снежна покривка, невероятни природни картини и спиращи дъха пейзажи пейзажи. Атмосферата е неповторима и зарежда с адреналин и спокойствие едновременно. Курортите предлагат разнообразни възможности за качествен отдих и почивка, както и за различни развлечения.

Известни ски курорти в Швейцария – удоволствия за всеки вкус

В Швейцария можете да откриете над 200 високопланински курорта, предлагащи уникални преживявания за всеки вкус и изобилие от възможности за една необикновена ваканция.

Почитателите на активната почивка и бурния нощен живот може да се насладят на приятно прекарано време в курорта Вербие. Мястото е популярно със своите заведения, барове и ресторанти, както и с най-добрите необработени писти, където търсачите на силни усещания може да изпробват уменията си.

Ако жадувате за спокойствие релакс, курортът Саас-Фе ще ви дари с незабравими мигове на сладка почивка, далеч от шума и проблемите на ежедневието. Местността се слави с най-чистият въздух и това не е случайно. В рамките на курорта няма автомобили и природата е запазена максимално, което го превръща в безценно място за отмора. Местните жители се придвижват с малки електромобили.

Ако сте любители на луксозните места, посетете Сен Мориц – най-старият зимен курорт в Европа. Сен Мориц два пъти е бил столица на Зимните олимпийски игри и днес е едно от любимите места на всички известни личности и истински фенове на качествената почивка, изпълнена с красота, невероятни пейзажи и безупречно обслужване. Сен Мориц предлага и много прекрасни места за почивка на достъпни цени. Възможностите за настаняване там са разнообразни и варират от скъпи и просторни стаи в петзвездни хотелски комплекси до малки апартаментчета под наем и симпатични малки къщи за гости и хотелчета.

Кулинарните вълшебства от Алпите

Където и да решите да отседнете, непременно трябва да се запознаете отблизо с местната култура и кулинарни възможности. Насладете се на уникалните швейцарски вина, пастет от гъши дроб, местните сирена, неустоимото фондю и ястията от телешко месо. Потопете се в изкушаващия сладък свят на Швейцария с разнообразните шоколади, добили световна популярност със своя неустоим елегантен вкус.

Швейцарските алпи са уникално място, радващо се на огромна популярност заради своите естествена красота и изобилието от съвременни удоволствия.. Алпите предлагат богато разнообразие от спортни занимания, прекрасни природни картини и интересни места за отдих и забавления, на които може да се възхити всеки, който обича красотата и стилния начин на живот.

Нагоре