Най-добрите оферти за Почивки в Тоскана

Екскурзия до Флоренция - люлката на Ренесанса! 4 дни, 3 нощувки със закуски, самолетен билет и туристическа програма в Италия!
От NiamaVreme.bg
Към офертата
Или
Виж подробности
Тоскана, Италия

Екскурзия до Флоренция - люлката на Ренесанса! 4 дни, 3 нощувки със закуски, самолетен билет и туристическа програма в Италия! Екскурзия до Флоренция - люлката на Ренесанса! 4 дни, 3 нощувки със закуски, самолетен билет и туристическа програма в Италия!

Транспорт:
Настаняване:
Самолет
Нощувка и закуска
Валидна през: Октомври
Брой нощувки: 3

За 399.00 лв.

Тоскана, Италия: 4 нощувки със закуски в хотели 2/3* в Загреб и Флоренция, транспорт
От Deals.bg
Към офертата
Или
Виж подробности
Загреб - Болоня - Пиза - Лука - Флоренция

Тоскана, Италия: 4 нощувки със закуски в хотели 2/3* в Загреб и Флоренция, транспорт Тоскана, Италия: 4 нощувки със закуски в хотели 2/3* в Загреб и Флоренция, транспорт

Транспорт:
Настаняване:
Автобус
Нощувка и закуска
Валидна през: Септември
Брой нощувки: 4

От 398.00 лв.

Септември в Рим, Флоренция, Сан Марино и Пиза: 7 нощувки със закуски и 5 вечери, транспорт
От Deals.bg
Към офертата
Или
Виж подробности
Загреб - Венеция - Лидо ди Йезоло - Сан Марино - Рим - Флоренция - Пиза - Верона - Езеро Гарда

Септември в Рим, Флоренция, Сан Марино и Пиза: 7 нощувки със закуски и 5 вечери, транспорт Септември в Рим, Флоренция, Сан Марино и Пиза: 7 нощувки със закуски и 5 вечери, транспорт

Транспорт:
Настаняване:
Автобус
Нощувка със закуска и вечеря
Валидна през: Септември
Брой нощувки: 7

За 768.00 лв.

Флоренция, Италия, дати до октомври: 3 нощувки със закуски, самолетен билет, трансфери
От Deals.bg
Към офертата
Или
Виж подробности
Тоскана, Италия

Флоренция, Италия, дати до октомври: 3 нощувки със закуски, самолетен билет, трансфери Флоренция, Италия, дати до октомври: 3 нощувки със закуски, самолетен билет, трансфери

Транспорт:
Настаняване:
Самолет
Нощувка и закуска
Валидна през: Август, Септември и Октомври
Брой нощувки: 3

От 458.00 лв.

Италиански Ренесанс: Флоренция, Болоня, Венеция, 4 нощувки със закуски, транспорт
От Deals.bg
Към офертата
Или
Виж подробности
Флоренция - Сиена - Сан Джиминяно - Пиза - Болоня - Венеция

Италиански Ренесанс: Флоренция, Болоня, Венеция, 4 нощувки със закуски, транспорт Италиански Ренесанс: Флоренция, Болоня, Венеция, 4 нощувки със закуски, транспорт

Транспорт:
Настаняване:
Автобус
Нощувка и закуска
Валидна през: Септември и Октомври
Брой нощувки: 4

От 535.00 лв.

До Рим, Венеция, Флоренция, Пиза и Загреб: 7 нощувки, закуски, транспорт и водач
От Deals.bg
Към офертата
Или
Виж подробности
Загреб - Венеция - Флоренция - Рим - Пиза - Верона

До Рим, Венеция, Флоренция, Пиза и Загреб: 7 нощувки, закуски, транспорт и водач До Рим, Венеция, Флоренция, Пиза и Загреб: 7 нощувки, закуски, транспорт и водач

Транспорт:
Настаняване:
Автобус
Нощувка и закуска
Валидна през: Април, Май, Юни, Юли, Август, Септември и Октомври
Брой нощувки: 7

За 554.00 лв.

Тоскана, Италия

Кога е най-доброто време за посещение на Тоскана?

Перфектното време за организиране на пътуване до невероятната Тоска са месеците от май до сепетември, когато климатът е приятен и подходящ за плаж и посещение на различните фестивали и забележителности. За да видите Тоскана в целия и блясък,е добре да се възползвате от предлаганите обиколни екскурзии, които ще ви доближат до повече от красивите кътчета на областта.

Тоскана – безценен стил

Италианската местност заслужено печели симпатиите на своите гости. Естествената красота, в комбинация с интересните културни и исторически забележителности, превръщат Тоскана в магично и неповторимо място. Тук ще се докоснете до едни от най-популярните паметници и произведения на изкуството.

Забележителностите на Тоскана

Сред най-популярните места за почивка в Тоскана са градовете Флоренция, Пиза и Сиена, както и по-малките градчета и луксозни курорти, впечатляващи със стил и уникалност. Всяко едно място в областта заслужава вашето внимание. Освен музеите и галериите, можете да посетите и някои от многобройните фестивали и дегустации на вино и зехтин, типични за италианската култура.

Забележителностите на Тоскана са всеизвестни и впечатляващи. Сред задължителните места за посещение са Наклонената кула в Пиза, градините Боболи, галерия „Уфици“ и музея „Леонардо Да Винчи“ във Флоренция, многобройните катедрали и  национални паркове.

За любителите на морските забавления, Тоскана предлага над 300км прекрасна плажна ивица със златист пясък, кристални води и просторни чисти плажове. Богатото разнообразие от курорти по Тосканската ривиера ще задоволят всички ваши капризи, докато се наслаждавате на добре прекарано време в спокойствие и приятна атмосфера на едно от най-красивите места на света.

Измежду типичните и очарователни лозови насаждения са разположени много имения и малки пивоварни и винарни. Тоскана сбъднатата мечта за всеки почитател на италианска храна. Тук традициите са в гастрономическо отношение се пазят през годините и впечатляват с божествен вкус и стил. Разбира се всеки град в областта има своите рецепти и особености в кухнята, но където и да отидете, няма да останете разочаровани от това, което ще ви поднесат местните жители. Гостоприемството им е пословично, а към всяко неустоимо ястие се добавят и уникалните тоскански вина, които завършват перфектно цялостната „картина“ от вкусове и впечатлвния. Да се храниш в Тоскана е истинско изкуство.

Тоскана е идеалното място за почивка, което доставя неповторима наслада за всичките сетива. От красивите гледки и уникалната природа, мекия климат, богатата култура, историята и традициите и топлите и отзивчиви хора – всичко е великолепно! Отдайте се на прекрасни моменти, на отдих и активна почивка, разхождайки се из обширните и територии и посещавайки едни от най-значимите и уникални градове в Европа.

Популярни дестинaции в Тоскана, Италия:

Нагоре