Нова Година 2020 в Македония! Хотел-винарна Попова Кула, 2 нощувки със Закуски и ВЕЧЕРИ, вкл. ПРАЗНИЧНА с жива музика + Екскурзионна програма за 297 лв на Човек!

Изтекла
Нова Година 2020 в Македония! Хотел-винарна Попова Кула, 2 нощувки със Закуски и ВЕЧЕРИ, вкл. ПРАЗНИЧНА с жива музика + Екскурзионна програма за 297 лв на Човек!

Акценти

 • Дестинация:
 • Транспорт:
  Автобус
 • Настаняване:
  Нощувка със закуска и вечеря
 • Валидна през:
  Януари и Декември
 • Цената е за:
  2 нощувки

Подробности за офертата

Тиквешка ракия и вино, богата трапеза, балкански ритми, услаждаща се на джоба цена - всичко това во ибащава днешната ни новогодишна оферта, която ви гарантира празници един път в Македония.
3 дни / 2 нощувки
Маршрут:  София – Демир капия – Дойран – София
Цената е промоционална за записвания до 15.10.2019 г.

Дати на отпътуване: 30.12.2019 г.
Цената включва:

 • транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания
 • 2 нощувки със закуски в комплекс Попова кула 3*
 • 1 стандартна вечеря
 • Новогодишна празнична вечеря с жива музика и богато меню, с включени 4 напитки по избор
 • винен тур
 • разходка до извора на река Дошница
 • посещение на Стар Дойран
 • екскурзоводско обслужване по маршрута

Цената не включва:

 • входни такси на посещаванети туристически обекти
 • разходи от личен характер
 • доплащане за единична стая - 60 лв.
 • доплащане за медицинска застраховка с покритие 5 000 лв. за лица до 69 г. - по 1 лв. на ден
 • доплащане за медицинска застраховка с покритие 5 000 лв. на лица от 69 г. до 85 г. – по 2.50 лв. на ден.
 • лица над 85 години не се застраховат и ТО не носи отговорност при настъпване на застрахователно събитие.

Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:30 до 18:00 часа.

Информация за хотела:
ХОТЕЛ-ВИНАРНА ПОПОВА КУЛА
Местоположение
Хотел-винарна Попова Кула 3* е разположен в околностите на град Демир Капия, между Кавадарци и Гевгелия. Бутиковата винарна е открита през 2007г. над гр. Демир Капия в най-добрия винарски район в Македония – Тиквешки.
В стаите
Хотелският комплекс разполага с 33 стаи, всяка от които е обзаведена по различен начин, според вида вино, който представляват. Стаите разполагат с телефон, климатик, сателитна телевизия, безжичен интернет.
Развлечения
С капацитет от 60 места и лятна тераса с 80 места, ресторантът е идеалното място, където можете да се насладите на традиционните македонски ястия с гледка към заобикалящата природа. Традиционните дегустации на местни вина се провеждат в 17-метровата кула, от където се разкрива панорамна гледка към красотите на региона.
На разположение на гостите е и магазин, от където могат да се закупят превъзходните местни вина на преференциални цени, както и други сувенири.

1 ден: 30.12.2019
Отпътуване от гр. София, от площад "Руски паметник", в 06:00 ч. 
Пътува се по маршрут София - Петрич - Струмица - Демир Капия.

Посещение на манастирите Водоча и Велюса. /Манастирът Велюса се посещава само при подходящи метеорологични условия/. По пътя - кратък престой в град Струмица, в Р. Македония, за почивка и разходка.
Отпътуване към Демир Капия.
Настаняване в хотела на винарски комплекс "Попова кула" 3*. От 2009 г. отвори врати кулата за дегустации, ресторантът  и хотелската част към винарната. Всяка една от 33-те уютни стаи са с имена на вино, произвеждано във винарната. Оборудвани са с телефон, интернет връзка, климатик и балкон с гледка към спиращи дъха околности - истинска наслада за любителите на природата.
Вечеря.
Нощувка.
2 ден: 31.12.2019
Закуска.
Пешеходна разходка до река Дошница. Река Дашница е най-чистата река в Македония. Непосредствено преди да се влеее в река Вардар, която минава през дефилето на Демир Капия, реката преминава през ниските земи на долината на Демир Капия, скрита в старата гора, която расте по течението на реката. Идеалното място за релаксираща разходка.
Следобяд - Винен тур, на който гостите се запознават с производствения процес на виното и с историята на Попова кула и региона.Бутикова винарна „Попова кула” е открита през 2007 г. над гр. Демир Капия, в най-добрия винарски регион в Македония – Тиквеш.
Висококачествените вина на Попова кула са известни и извън пределите на Македония – имат редица награди за вина от висока класа във Франция и в други държави.
В специализиран магазин в хотела можете да закупите вината произведени в Попова кула на преференциални цени.
Празнична Новогодишна вечеря с жива музика и богато меню. 
Нощувка.
3 ден: 01.01.2020
Късна закуска и напускане на хотела.
Отпътуване към Дойранското езеро. Дойранското езеро принадлежи към група езера, наречени Егейски езера. Намира се на границата на Р. Македония с Р. Гърция, като около 2/3 от територията му принадлежи на Р. Македония, а 1/3 – на Р. Гърция. През месеците юли и август в езерото цъфтят водорасли - алги, които отделят йод във водата и я правят по-лековита, както за къпане, така и за вдишване на изпаренията. Повлиява добре проблеми с дихателните пътища и редица заболявания. Това кара туристите да се завръщат тук - за слънчеви бани, лечебни кални бани или просто за почивка сред природата.
Дойран е бивш град в Македония, разположен на югозападния бряг на Дойранското езеро, разрушен напълно през Първата световна война. Днес името Дойран носят 3 села: село Стар Дойран - курорт, център на Община Дойран, разположено на мястото на бившия град;
село Нов Дойран - разположено на 5 км. северно от стария град, възникнало след Първата световна война;
село Дойран в Р. Гърция, дем Кукуш, разположено на югоизточния бряг на Дойранското езеро на мястото на старата Дойранска гара.
Разходка из Стар Дойран. Свободно време за разходка и обяд. Като курортно селище, Дойран предлага много уютни заведения, в които можете да се насладите на вкусната македонска кухня и натурална храна, както и на руйното македонско вино.
Отпътуване за България.


AS

Офертата се предлага от

Lapni.bg

Дестинации включени в офертата

Македония

37 оферти

Подобни оферти

Нагоре