Еднодневна екскурзия до Скопие и каньона Матка! Транспорт с автобус + екскурзовод за 27 лв.

Изтекла
Еднодневна екскурзия до Скопие и каньона Матка! Транспорт с автобус + екскурзовод за 27 лв.

Акценти

 • Дестинация:
 • Транспорт:
  Автобус
 • Настаняване:
  Без нощувка
 • Валидна през:
  Март, Май и Юни

Подробности за офертата

Македонската столица Скопие е задължителна дестинация за кратка, но наситена с балкански емоции екскурзия. Планирайте своето пътуване до най-евтиния град за живеене в Европа, чийто център е наричан Исторически Дисниленд. Скопие ще ви очарова с много дух, вкусна храна и различни изживявания.
Период на пътуване: 
21.03.20 г., 09.05.20 г., 30.06.20 г.

 

 
Офертата е на ЧОВЕК  - 27 лв. и включва:
 • Транспорт от София с лицензиран автобус (възможност за качване и от Перник, Дупница и Кюстендил);
 • Водач от туристическата агенция по време на пътуването.


Цената не включва:

 • Разходка с лодка - около 6 евро;
 • Входни такси на посещаваните обекти.
 • Медицинската застраховка с покритие 2000 евро - 2лв за лица до 65 не навършени години, - 3 лв за лица oт 65 до 70 не навършени години, - 4 лв за лица от 70 до 75 не навършени години, - 6 лв за лица от 75 до 79 не навършени години (лица над 79 г не се застраховат).
 • Разходи от личен характер.

   

 

Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:00 до 17:00 часа.
ПРОГРАМА
1 Ден
Отпътуване от София, от площад „ Св. Ал. Невски „ в 06:00ч. Възможност за качване от Перник, Дупница и Кюстендил. Преминаване на граничните пунктове. Посещение на каньона на река Треска и язовир Матка - едно от най - впечатляващите места в Македония, заобиколено от стръмни и отвесни скали, сред които са скрити средновековни църкви и манастири. Там е разположен и манастира " Свети Андрей ", чиито запазени фрески над западния вход на църквата разказват за историята на построяването му през 1389 г. от Андрей - вторият син на крал Вълкашин. Възможност за обяд и чашка ароматно кафе. Продължаваме за Скопие. Пешеходна разходка в града : Каменният мост - символ на града, старият квартал Вароша, Скопската чаршия, крепостта Скопско кале, църквата " Св. Спас " със саркофага на Гоце Делчев, "Свети Климент " - най - големият православен храм в Скопие, новият площад Македония с паметниците на Александър и Филип Македонски, Юстиниан, цар Самуил, Св. Св. Кирил и Методий, Гоце Делчев, Св. Климент Охридски, Порта Македония и др. Свободно време за обяд и разходка. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

 


2

Офертата се предлага от

Lapni.bg

Дестинации включени в офертата

Скопие

0 оферти

Македония

1 оферта

Подобни оферти

Нагоре