За съжаление не намерихме нито една оферта по зададените от вас критерии :(

Известявай ме за нови оферти по тези филтри!

Великобритания

Столица Лондон
Район Европа
Телефонен код +44
Валута Британска лира (GBP)
Валутен курс 1 BGN = 0.45 GBP
Официален език Английски език
Население 66 000 000
Електричество
В Великобритания стандартният волтаж е 220V-240V/50Hz, а контактите са:
Контакт тип Gтип G
Налага се използването на адаптер

Определено няма как да скучаете в Англия. Страната е известна със своите величествени средновековни замъци, разпръснати из цялата й територия и подсказващи за славното минало и настояще. Сред най-известните замъци са: Бодъм Касъл, Хауърд Касъл и  Сейнт Мичълс Маут. Други прекрасни атракции са многобройните паркове и градини, които ще ви очароват с красота и въображение в типичен английски стил.

Страната е богата на културни и исторически забележителности, като една основна част от тях се намират в изумителната столица Лондон. Поради големия и непрестанен интерес вече могат да се открият евтини билети до Лондон по всяко време на годината.

Лондон – един мегаполис с невероятна атмосфера

Стигайки в Лондон, се натъкваме на цял един нов свят. Столицата на Англия е пъстра картина от динамика, култура, история, съвремие и забавления. Дори разходката по улиците може да се окаже вълнуващо преживяване. Световноизвестните двуетажни червени автобуси, таксита, непрестанния поток от хора и чудесната инфраструктура ще ви омаят и въвлекат в актуалния стил на живот на англичаните.

Лондон е сред местата с най-голям брой любопитни места за посещение. Сред тях са: Площад Пикадили, Уестминстърското абатство, Бъкингамския дворец, символът на Лондон - Биг Бен, Тауър Бридж, Окото на Лондон и много други изумителни места. Градът изобилства от галерии и музеи, където можете да се насладите на изкуство и безценни останки от всякакви епохи.

Едно от най-интересните и забавни места, за посещение е Аквариумът. Той е разположен на южния бряг на река Темза в централен Лондон и е един от най-добрите в света с внушителната си колекция от над 300 видове риби, разделени в разнообразни категории.

Ако искате да се насладите на динамиката и забавленията на местните, можете да се отбиете в местните пъбове, ресторанти и клубове и да се порадвате на местната култура и кухня.

Но Лондон не е единственото впечатляващо място, което можете да видите в Обединеното кралство.

Разходка из необикновените английски градове

Бат е сред любимите места както на самите англичани, така и почитателите на красивите пътешествия от цял свят. Невероятната природа, забележителностите и възможности за СПА и културен туризъм ще ви пленят на мига.

Други прекрасни английски градове са Ливърпул, Оксфорд, Брайтън, Йорк, Норфолк, Манчестър и Нотингам. Където и да изберете да се разходите, ще е уверите, че любовта на местните към футбола, музиката, културата, историята и традициите е вечна и непреходна. Именно тази отдаденост и любов създават невероятната атмосфера, на която се възхищава целия свят.

Англия може да предложи много на своите гости. От спокойствието на провинцията до оживлението на големите градове, страната е изпълнена с интересни възможности за потапяне в една различна и непозната красива действителност.

Столица Лондон
Район Европа
Телефонен код +44
Валута Британска лира (GBP)
Валутен курс 1 BGN = 0.45 GBP
Официален език Английски език
Население 66 000 000
Електричество
В Великобритания стандартният волтаж е 220V-240V/50Hz, а контактите са:
тип G
Налага се използването на адаптер

Лилианна Николаева
Лилианна Николаева Автор на TravelPortal.bg

Популярни дестинaции в Великобритания:

Нагоре