За съжаление не намерихме нито една оферта по зададените от вас критерии :(

Известявай ме за нови оферти по тези филтри!

Виж най-популярните ни хотели в Тайланд

Тайланд

Столица Банкок
Район Азия
Телефонен код +66
Валута Тайландски бат (THB)
Валутен курс 1 BGN = 19.74 THB
Официален език Тайски език
Население 68 200 824
Електричество
В Тайланд стандартният волтаж е 220V-240V/50Hz, а контактите са:
Контакт тип Aтип AКонтакт тип Bтип BКонтакт тип Cтип CКонтакт тип Eтип EКонтакт тип Oтип O
Не се налага използването на адаптер

Тайланд е една от най-търсените туристически дестинации в съвременния свят. Красотата на природата, вкусната кухня, топлия климат и дружелюбните хора са само част от причините за голямата популярност на страната и за все по-големия интерес към пътуванията в тази посока.

Пукет – островът на мечтите

Остров Пукет – намиращ се на западното крайбрежие на страната и превърнал се в топ дестинация, благодарение на удивителните плажове с прозрачна, кристална вода. В центъра на острова се разлиства свежа тропическа гора – национален парк Као Фра Таео. Известна атракция за туристите е разходката със слонове из джунглата.

Патая – курортът – мечта за всеки любител на красотата

Морският курорт Патая, разположен на около 130 км югоизточно от Банкок е мечта за всеки пътешественик. Мястото се състои от два големи плажа и няколко красиви островчета. Най-големият плаж носи името Патая бийч и е пълен със заведения и клубове. Курортът е идеален за практикуването на всякакви водни спортове, а край бреговете са подредени красиви и луксозни хотели, предлагащи всички необходими удобства.

Храмът на полегналия Буда, който краси столицата Банкок. Във вътрешността на храма е разположена 40 метрова златна статуя, която впечатлява с красота и изящество.

Божественият дворец в Банкок

Кралският дворец „Гран Пелас“ също не е за пропускане. Това е една от най-значимите забележителности в страната, намираща се в центъра на Банкок и създадена през 1782-ра година. Омайващата му красота запленява очите на всеки, който има удоволствието да го посети. В двореца се намира изумрудената статуя на Буда, предизвикваща тотално възхищение.

Емблематичният плаващ пазар

Плаващият пазар Дамноен Садуак,който се намира в близост до столицата е безспорно една от големите атракции в Тайланд. Пазарът представлява многобройни дървени лодки, пълни със стоката на местните търговци, плавно движещи се по водите на реката.

Морската приказка на Тайланд

Друга интересна спирка е Тарутао – първият морски национален парк в Тайланд, намиращ се в югозападната част. Мястото пленява с удивително разнообразие от риби и корали в магически цветове. Районът е тих и спокоен и е идеално място за истински релакс и отдих.

Островите Пи Пи – райски кътчета от Тайланд

Островите Пи Пи се намират в близост до остров Пукет и са сред най- атрактивните места в Югоизточна Азия. Главните острови са два - Ко Пи Пи Дон и Ко Пи Пи Лех. Ко Пи Пи Дон разполага с три удивителни плажа и няколко хотела в сърцевината си. В местността липсват коли и пътища, което го прави истински добро място за качествена почивка, далеч от градските обичаи. Около него са разположени и множество по-малки островчета, сред които е и световно известният - Maya bay.

Където и да решите да прекарате своята ваканция в Тайланд, няма как да сбъркате. Страната е уникална, благословена територия с поредица от красиви пейзажи, топлина, слънце, кристални води и вечно лято. Достигнете до мечтаната дестинация бързо и лесно.

Столица Банкок
Район Азия
Телефонен код +66
Валута Тайландски бат (THB)
Валутен курс 1 BGN = 19.74 THB
Официален език Тайски език
Население 68 200 824
Електричество
В Тайланд стандартният волтаж е 220V-240V/50Hz, а контактите са:
тип Aтип Bтип Cтип Eтип O
Не се налага използването на адаптер

Лилианна Николаева
Лилианна Николаева Автор на TravelPortal.bg

Популярни дестинaции в Тайланд:

Нагоре