Екскурзия за 1 ден до Драма и Онируполи: транспорт и екскурзовод

Изтекла
Екскурзия за 1 ден до Драма и Онируполи: транспорт и екскурзовод

Акценти

 • Дестинация:
 • Транспорт:
  Автобус
 • Настаняване:
  Без нощувка
 • Валидна през:
  Декември

Подробности за офертата

Програма

Отпътуване в 06.00 часа от храм-паметник ”Ал. Невски”- София. Преминаване на граничните пунктове Кулата-Промахон. Пристигане в Драма, където по традиция през месец декември в центъра на града Коледното градче Онируполи привлича хиляди посетители. Измежду коледната украса се носи аромат на канела, портокали и бадеми от близките сладкарници, а различните мероприятия допринасят за коледното настроение. Свободно време за пазаруване. Отпътуване за България, пристигане в София вечерта.

****

Необходими документи

 • за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 
  Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

Забележка! 
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Фирмата не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
Фирмата си запазва правото за промени в часовете на мероприятията и програмата.
Няма визови, медицински и санитарни изисквания за  Сърбия.

****

Запрянов Травел притежава Удостоверение за туроператор, издадено от Държавна Агенция по Туризъм - № РКК-01-05844 / 18.04.2007г и задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” - застрахователна полица № 03700100001364 / 19.01.2018 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 23.02.2018 г., до 24.00 ч. на 22.02.2019 г. с лимит на отговорност 500 000 лв

 ****

Важно! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Условия на офертата


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
Посещение на Драма
Водач по целия маршрут
Медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро от ЗК Евроинс за лица до 65 г.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Входни такси за музеи
Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание на клиента
За лица над 65г. има доплащане за медицинската застраховка - 2лв.

Офертата се предлага от

Deals.bg

Дестинации включени в офертата

Гърция

156 оферти

Подобни оферти

Нагоре