9-дневна Великденска екскурзия до Барселона, Фреснката Ривиера и Венеция + 6 нощувки със закуски, туристически програми в Милано, Ница, Барселона и Венеция за 589 лв.

Изтекла
9-дневна Великденска екскурзия до Барселона, Фреснката Ривиера и Венеция + 6 нощувки със закуски, туристически програми в Милано, Ница, Барселона и Венеция за 589 лв.

Акценти

Подробности за офертата

Великденска екскурзия до Барселона, Френската Ривиера и Венеция
Дата – 26.04.2019 


Програма на пътуването:
1 ден
Отпътуване от София в 05:00ч (от Ал.Невски), по маршрут София - Белград – Венеция-    Настаняване. Нощувка в района на Венеция или Тревизо.
2 ден
Закуска. Отпътуване за Милано.  Туристическа обиколкa на Милано: Пиаца дел Дуомо с огромната катедрала в неоготически стил;
Ла Скала - един от най-престижните световни оперни театри;
замъкът Сфорцеско;
улица Монтенаполеоне и нейните разклонения за търговия на дребно с модни стоки;
покритата галерия на Виктор Емануил II във форма на кръст с остъклени тавани, където се намират най-известните магазини с намаления от 30 до 70% на известни марки дрехи. Отпътуване за Ница-царицата на Ривиерата. Настаняване. Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време с възможност за разглеждане на: крайбрежният булевард Промнад де'з Англе с Хотел Негреско;
Масена;
Старият град с Пазара на цветята. Отпътуване за Коста Брава - красивата ривиера, на север от Барселона. Вечеря. Нощувка.
4 ден
Закуска. Туристическа програма в Барселона: известният стадион Ноу Камп - понастоящем най-големият стадион в Европа, с капацитет 98 хиляди зрители;
площад Каталуния;
прочутата улица Ла Рамбла;
паметникът на Христофор Колумб - мястото, на което е издигнат, не е случайно - там Христофор Колумб е стъпил след края на първото си пътешествие до Америка;
Аквариумът;
Пристанището;
къщите на Гауди по Пасейдж де Грасия. Свободно време.
Вечеря. По желание и срещу доплащане - посещение на фламенко шоу - традиционен и колоритен спектакъл с необикновена артистична програма.Нощувка.
5 ден
Закуска. Свободно време в Барселона или по желание и срещу доплащане - отпътуване за Монсерат - най-големият и известен манастир в Каталуния, прочут с чудотворната статуя на Богородица, която според легендата е намерена в една скала. Отпътуване за Сан Ремо.Нощен преход.
6 ден
Пристигане в Сан Ремо.Настаняване в хотел. Свободно време за почивка.По желание и срещу доплащане екскурзия до Кан -Перлата на Френската Ривиера: световноизвестният Фестивален център;
булевард Кроазет;
атрактивният пазар;
Алеята на славата.Връщане в хотела.Нощувка
7 ден 
Закуска. По желание и срещу доплащане екскурзия до Монако и Монте Карло/ Туристическа програма в Монако: Казиното в Монте Карло;
Катедралата за коронация с гроба на Грейс Кели;
Хотел Париж;
Дворецът. Възможност за посещение на Океанографския музей. Монако е град държава в Южна Европа. Подобно на Люксембург, Хонконг или Сингапур, княжеството компенсира малката си територия с изключително висок жизнен стандарт. Там живеят много знаменитости, в това число и Елтън Джон. Монако е дом на множество други изпълнители, актьори и особено спортисти. Освен това е любимо място за туризъм на богатите и известните, тъй като там те могат да намерят всичко, от което се нуждаят/ Отпътуване за Верона. Нощувка .
8 ден
Закуска. Отпътуване за Венеция. Туристическа програма във Венеция. Ще имате възможност да разгледате площадът и Катедралата Сан Марко с Камбанарията, Двореца на дожите, Моста на въздишките, Камбанарията, Часовниковата кула. Разходка до най-красивия венециански мост Риалто из старинните тесни улички с пъстри сувенирни магазинчета. Свободно време.
Отпътуване за България вечерта.

9 ден
Пристигане около обяд.

Условия на офертата

Дата на екскурзията: 26.04.2019г.

Ваучерът важи за: 9-дневна Великденска екскурзия до Барселона, Фреснката Ривиера и Венеция за 589 лв.
Стойност на ваучера: 59 лв. Доплащане в агенцията: 530 лв.

Офертата включва:
• Транспорт от София с лицензиран автобус;

• 1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в района на Тревизо/Венеция;

• 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на Сан Ремо;

• 2 нощувки със закуски и вечери хотел 3* в района на Коста Брава;

• 1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в района на Ница;

• 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на Верона;

• Туристическа програма в Милано, Ница, Барселона и Венеция;

• Водач от агенцията.

Офертата не включва:
• Пътни , магистрални такси и паркинги – 50 евро / задължително доплащане/
• Градски такси - 2-3 евро на ден в хотел 2 и 3* (задължително доплащане при настаняване);

• Входна такса за Монако - 12 евро;

• Медицинска застраховка Помощ при пътуване в чужбина с покритие 2000 евро - за лица до 65 ненавършени години -  2 лв на ден ;
за лица до 65  г и 3 лв/ ден над 65 г.
• Екскурзия до Монако и Монте Карло - 15 евро на човек, при минимум 20 туриста;

• Полудневна екскурзия до Кан – 12 евро.
• Полудневна екскурзия до манастира Монсерат- 59 лв на човек, при минимум 20 туриста (входната такса се заплаща отделно);

- Посещение на фламенко шоу с програма и включени напитки - 39 евро (при минимум 25 желаещи)

Важно: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Общи условия за туристически пакет
Еко Тур Къмпани предлага екскурзии, почивки, индивидуални настанявания със собствен транспорт, почивка в хотели - морски, планински, SPA, както в страната, така и в чужбина.
Еко Тур Къмпани е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-7054. Седалище гр. София, ул. "Хан Аспарух" 48. Работно време от 10:00 - 18:00ч (Понеделник - Петък), телефон: 0882 414 070.

I . ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СТРАНИТЕ, ВИЗОВИ УСЛУГИ И ЗАСТРАХОВАНЕ
1. ТУРОПЕРАТОРЪТ поема задължението да подготви, обезпечи и осъществи Туристическото пътуване (ТП). ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ е длъжен да окаже пълно съдействие на ТУРОПЕРАТОРА, включително като представи  необходимите документи за осъществяване на ТП.
2. Лицето, подписало ДТП, представлява интересите на всички ПОТРЕБИТЕЛИ, чиито имена фигурират в договора,като отговаря за техните лични данни, а така също за изпълнение на всички задължения по договора, както и подпомага лицата да окажат съдействие за провеждане на ТП.
3. ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ е в правото и задължението си да се запознае подробно с валутно-митническия режим и условията за напускане/влизане в Р. България.
4.За всички туристи по програми,които включват страни нечленуващи в ЕС,е нeобходим задграничен паспорт със срок на валидност не по-малък от 6 месеца към датата на връщане от пътуването;

5. За туристи над 14 г., по програми, които включват само страни членки на ЕС – лична карта;

6. За деца под 14 г. - валиден задграничен паспорт със срок на валидност не по-малък от 6 месеца към датата на връщане от пътуването;

7. За деца под 18 г., пътуващи сами или с единия от родителите- нотариално заверена декларация на български език от двамата родители, че са съгласни детето им да пътува в чужбина. Оригиналната декларация следва да се носи по време на екскурзията.
8. Договор за туристически пакет - сключва се при записване за определена програма, с която клиента е длъжен да се запознае предварително.
9. За самолетните програми се издава поименен самолетен билет.
10. При неизпълнение на условията по т.4 - 7, агенцията не носи отговорност и всички неудобства и щети, породени от това, са за сметка на потърпевшите.
11. При отказ на граничните служби да допуснат влизане на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ/ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ на територията на съответната държава, ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност и не дължи връщане на заплатената за туристическото пътуване цена.
12. ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ със съгласието на ТУРОПЕРАТОРА може да прехвърли правата и задълженията си по този договор на трето лице, което отговаря на всички изисквания за осъществяване на пътуването, след като предварително уведоми ТУРОПЕРАТОРА в срок не по-късно от 7 (седем) дни преди началната дата на пътуването.В тези случаи се скючва нов договор,като старият се анулира.ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТдължи на ТУРОПЕРАТОРА административна такса в размер на 5 % от стойността на пътуването.
13. ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ, който прехвърля своите права и задължения, и лицето, на което се прехвърля пътуването, са солидарно отговорни пред ТУРОПЕРАТОРА за заплащане на общата цена по договора и на разходите, свързани с прехвърлянето.
14. Минимален брой участници за осъществяване на пътуването:  40 туриста.
15. Крайният срок за уведомяване на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, че минималния брой участници не е набран, поради което пътуването се анулира на основание, че не е събран минималния брой туристи се спазва както е в ЗТ:    20 дни преди започване на изпълнението на туристичеркия пакет – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;

7 дни преди започване на изпълнението на туристичеркия пакет – в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;

48 часа преди започване на изпълнението на туристичеркия пакет – в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни;
 
16.ТО не  носи  отговорност   за  категоризацията  на  хотелите  в съответната  държава .
17. ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени превозвача с друг превозвач при настъпване на причини, които правят невъзможно или нецелесъобразно посоченият в договора превозвач да изпълни задълженията си.
18. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за промяна в работното време и цените на входните такси и билети за посещаваните по програмата туристическа обекти.
19.ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени часа на тръгване при настъпване на други обективни причини,които налагат това,като уведоми своевременно ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ.
20. ТУРОПЕРАТОРЪТ извършва настаняването в съответното превозно средство по реда на записването. Изключения са възможни при инвалиди, бременни жени, с оглед на възрастта, здравословното състояние на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ и други подобни.
21.При желание от страна на възложителя да ползва предни места в автобуса (1-2ри ред) е необходимо доплащане от 14,50 лв./човек.
22.По правило настаняването в хотелите се извършва след 14 ч. в деня на пристигане, а освобождаването на хотелските стаи се извършва до 12 ч. в деня на заминаването. Когато е упоменато/предплатено друго,часовете се конкретизират в съответната програма.
23. За изчезването на ценни вещи, пари и други предмети от хотелските стаи ” Еко Тур Къмпани” ООД не носи отговорност. В такива случаи туристите е необходимо да предявят претенциите си на място към съответните лица.
24. ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по-висока категория, когато обективни обстоятелства налагат това.
25. ТУРОПЕРАТОРЪТ носи отговорност само за услуги закупени от него или от негов представител.
26. Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма, е ЗАД „Алианц България “ със Застрахователна полица номер 13160183150000001 до 24.03.2019 г. и „ЗД ЕВРОИНС“ АД със застрахователна полица номер № 03700100001931 от 24.03.2019 г..- 23.03.2020 г. с адрес на управление гр. София, ул.„Софийски герой” № 3, вх Б, ет.1,офис21.
27. Информация за сключената задължителна затраховка“Медицински разходи при болест и злополука на туриста”за пътувания извън страната се съдържа в застрахователната полица или в офиса на ТУРОПЕРАТОРА.
28. ТУРОПЕРАТОРЪТ има право да отмени, прекрати или увеличи продължителността на ТП, при възникване на форсмажорни обстоятелства или явления, които не могат да се предвидят или избегнат от страна на ТУРОПЕРАТОРА или неговите контрагенти при добросъвестно изпълнение на техните задължения,като стачки,военнополитически
конфликти, терористични действия, природни бедствия, епидемии, гранични неуредици и др.
29. При непристойно поведение от страна на туристите по време на пътуването, което пречи на останалите туристи и на нормалното провеждане на програмата, туроператорът има право да анулира пътуването на съответния турист с такова поведение без да дължи неустойки по сключения договор.
30.ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да прави промени в последователноста на програмата.
31. ТУРОПЕРАТОРЪТ не компенсира стойността на услугите, за които ВЪЗЛОЖИТЕЛЯT е могъл, но не се е възползвал.
32. Представителите на ” Еко Тур Къмпани” ООД, които Ви придружават, не са лицензирани екскурзоводи. Техните ангажименти са организационни - да следят за изпълнението на програмата от страна на нашите партньори, да решават съвместно с тях възникнали проблемни казуси и да улесняват комуникацията и координацията между Вас- нашите туристи и представителите на фирмата партньор.
33. Посочените телефони са за спешни случаи и следва да бъдат ползвани само за такива.
34. ” Еко Тур Къмпани” ООД” предлага застраховка“Медицинска помощ при пътуване в чужбина” с начално покритие 2000 евро към ЗК “Уника”. За по-високо покритие се доплаща съответната сума. Застраховката е задължителна според Закона за туризма, като може да се застраховате в агенцията или да изпратите валидна застрахователна полица, сключена с желана от Вас застрахователна компания, до 7 дни преди отпътуване.

Подобни оферти

Нагоре