6-дневна екскурзия до Прага, Дрезден, Виена и Будапеща + 4 нощувки със закуски, водач и транспорт с комфортен автобус на цени от 375 лв.

Изтекла
6-дневна екскурзия до Прага, Дрезден, Виена и Будапеща + 4 нощувки със закуски, водач и транспорт с комфортен автобус на цени от 375 лв.

Акценти

 • Дестинация:
 • Транспорт:
  Автобус
 • Настаняване:
  Нощувка и закуска
 • Валидна през:
  Юли, Септември и Декември
 • Цената е за:
  4 нощувки

Подробности за офертата

6 дни – 4 нощувки

1 ДЕН – 
Отпътуване от Варна - 03:00ч, от Бургас - 05:00ч, от Сливен - 06:00ч, от Ямбол, в 07:00ч от Стара Загора, от Пловдив в 08:00ч, от Пазарджик, от София (ст. Васил Левски) в 09:30ч. по маршрут София - Белград - Будапеща. Будапеща напълно заслужава прозвището си " Париж на Източна Европа", съчетавайки западното великолепие с вечните унгарски традиции. Пристигане в Будапеща. Настаняване в хотела. Нощувка.

2 ДЕН –  Закуска. По желание и срещу доплащане - панорамна обиколка на Будапеща с екскурзовод: Парламентът - една от най-големите парламентарни сгради в света;
крепостният хълм "Будавар" с Рибарските кули, от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща;
Катедралата "Св. Матяш", носеща името на най - известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма;
Цитаделата - издигната от Хабсбургите, за да защитава "перлата на Дунава" от нападения;
Площадът на Героите - огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария. Разходка с корабче по Дунав с шампанско/безалкохолно/ и торта – 18 евро. Кратка почивка/ свободно време по булевард "Ракоци" и улица "Ваци" - една от най-известните търговски улици, където в продължение на няколкoстотин метра ще се насладите на многобройните ресторанти. 
Отпътуване за Прага. Будапеща - Прага. Пристигане в Прага. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.

3 ДЕН –  Закуска. По желание и срещу доплащане - пешеходна обиколка на Прага с екскурзовод на български език (продължителност 4 часа) - разглеждане на Пражки Храд и всичките му дворове, Храдчадске намести (площад) с Архиепископския дворец, Шварценбергския дворец и невероятен изглед над Прага, катедралата "Св. Вит" с разглеждане на интериора, базиликата "Св. Иржи", Стария кралски дворец, Златната уличка, Черната кула;
слизане към Мала Страна;
разходка из Мала Страна и Кампа и по прочутия Карлов мост. Кривите средновековни улички на Старе Место (Стария град) водят до Стария градски площад с Тинския храм, църквата "Свети Микулаш" и паметника на Ян Хус в центъра на площада, Кметството и един от символите на Прага - световноизвестния Астрономически часовник от 15в;
Унгелт – най старата митница на града, Прашна брана (Барутната кула), великолепния Пражки общински дом, Карловия Университет, най-стария в Централна Европа и театърът посрещал самия Моцарт са сред забележителностите на път за Вацлавске намести и Националния музей. Разходка по Вацлавския площад – център на търговския, обществен и културен живот на Прага. Свободно време. По желание и предварителна заявка срещу доплащане - вечеря в традиционна Пражка  пивоварна, произвеждаща собствена бира. Нощувка.

4 ДЕН – Закуска. Туристическа програма по желание: свободно време в Прага или в 09:00ч. /срещу допълнително заплащане/ целодневна екскурзия до Дрезден - главен град на свободната немска държава Саксония, намиращ се в долината на река Елба. Град с две лица: от едната страна на река Елба е старият град с всичко, което е оцеляло или е възстановено след Втората световна война, а на отсрещния бряг е новата, която не е толкова нова, колкото звучи, защото получава името си след опустошителния пожар през 1685г. Туристическа програма в града: Цвингера, Земперопер, Катедралата, Фрауенкирхе. Възможност за самостоятелно посещение на Дрезденската галерия, помещаваща се в Цвингера. В 15.30ч. - отпътуване за   Виена. Нощувка.

5 ДЕН –  Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане - панорамна обиколка на Виена с екскурзовод – представителният булевард "Рингщрасе", обграден от правителствени сгради, паркове и паметници;
официалната резиденция на Хабсбургите - Дворецът "Хофбург";
Парламентът с фонтана на Атина Палада;
Кметството в неоготически стил;
Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми;
Дворецът "Белведере" – образец на бароковата архитектура от 18в., Виенската опера – един от най-известните и посещавани оперни театри в света, лятната императорска резиденция - Дворецът "Шонбрун".
Пешеходна разходка: ул. „Грабен”, Колоната на чумата, катедралата „Свети Стефан”. Свободно време в центъра на Виена и по търговската улица "Марияхилферщрасе". Отпътуване за България
6 ДЕН  - Пристигане в България - 13:00ч. в София, 14:30ч. в Пловдив/Пазарджик, 15:30ч. в Стара Загора, 16:30ч. в Сливен/Ямбол, 17:30ч. в Бургас, 19:00ч. във Варна (ориентировъчни часове).

Условия на офертата

Дати на екскурзията:  06.07, 03.09, 21.09, 06.12, 14.12.2019г.

Ваучерът важи за: 6-дневна екскурзия до Прага, Дрезден, Виена и Будапеща за 375 лв.
Стойност на ваучера: 37,50 лв. Доплащане: 337,50 лв.

Цената включва:
•    2 нощувки със закуски  в хотел 2/3*  в Прага + 1 нощувка със закуска в хотел  2/3 * в Будапеща + 1 нощувка със закуска в хотел  2/3 * в района на Виена;
настаняването е в двойна или тройна стая при пълна заетост;

•    Водач представител на фирмата по време на целия маршрут;

•    Транспорт с комфортен туристически автобус /климатик, мини бар, кафе машина, видео система/. 
•    Гранични, пътни и магистрални такси
Цената НЕ включва:
•    Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина“ - 1 € на човек на ден;

•    Градски такси – 6 € /задължително доплащане/;
 
•    Екскурзоводска програма в Будапеща включваща панорамна и пешеходна обиколка на града с професионален  местен екскурзовод на български език -15 €;

•    Екскурзоводска програма в Прага, включваща Пешеходен тур на града с местен екскурзовод на български език – 15 €;

•    Екскурзоводска програма във Виена включваща панорамна и пешеходна обиколка на града с професионален местен екскурзовод на български език - 18 €;

•    Дворецът "Шонбрун" - 24 €
•    Целодневна екскурзия до град Дрезден с професионален екскурзовод на български език – 25 €;

•    Доплащане за избор на места или предни седалки в автобуса – 30 лв. на човек.

***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.


Офертата се предлага от

TopOfertite.com

Подобни оферти

Нагоре